Techniek talenten zoeken naar uw bedrijf?

Techniek talenten zoeken naar uw bedrijf?

Hoe kan de markt veranderen. Van geen baan te vinden, naar vacatures in overvloed. In deze nieuwe werkelijkheid moet u als bedrijf meer moeite doen om onder de aandacht te komen van deze nieuwe techniek talenten.

Platform

Westfriese bedrijven kunnen hiervoor gebruik maken van WerkbijWestfriesland.nl. Deze non-profit instelling verbindt regionale talenten en bedrijven via een eigen platform aan elkaar. Een goed profiel zorgt dat zowel het bedrijf als ook het talent beter opvalt.

Talenten vanaf het voorlaatste jaar van het MBO kunnen zich gratis inschrijven op het platform en zichzelf daarop presenteren. De eerste 150 talenten, voornamelijk gericht op techniek, hebben zich al ingeschreven. Is uw bedrijf en vacature al bij hen bekend? Uit ons bezoek aan de afstudeergroepen bleek dat zij behoefte hebben om zich te oriënteren op hun mogelijkheden.  Is uw bedrijf en vacature al bij hen bekend?

Over Werkbij

Werkbij zorgt via het platform dat Westfriese bedrijven onder de aandacht komen bij de regionale talenten. Ook studenten die gaan studeren buiten Westfriesland blijven hierdoor contact houden met de arbeidskansen in Westfriesland.

Heeft u als ondernemer vragen over Werkbij, neem dan contact op met Michiel Martens. Hij is uitvoerend partner van het platform; info@werkbijwestfriesland.nl.