Werkgevers en Scholen

Ken jij het talent van morgen?

De zoektocht naar gekwalificeerd personeel wordt met de dag moeilijker. Het plaatsen van een advertentie om een (stage)vacature in te vullen is niet meer toereikend, er is meer nodig: verbinding met de talenten van vandaag en morgen.

Het initiatief WerkBij Westfriesland, door 7 Westfriese gemeenten in het leven geroepen, biedt de mogelijkheid deze verbinding te maken. Als Westfriese werkgever kan je via het platform jong talent op eigentijdse wijze verleiden kennis te maken met jouw bedrijf. Studenten worden uitgedaagd fan te worden van jouw bedrijf en die te blijven volgen, ook als ze buiten de regio gaan studeren. Dit kun je extra stimuleren met jouw eigen recruiterfunctie. Op die manier maak je talenten warm voor mogelijke stageplaatsen, leerwerkplekken en banen. Kortom, WerkBij Westfriesland de manier om contact te leggen en te onderhouden met de talenten van vandaag én morgen.

 

Laat talent het werkveld zien

Niet alleen de bedrijven die aangesloten zijn bij WerkBij kunnen voordeel halen uit het platform. WerkBij biedt scholen de mogelijkheid om studenten via eigentijdse media kennis te laten maken met Westfriese bedrijven. Zo kan filmmateriaal ingezet worden als studiekeuze materiaal, maar ook om studenten een inkijk te geven in de dagelijkse praktijk van verschillende beroepen. Daarnaast is WerkBij de partij om te benaderen als er gastcolleges of klassenbezoeken op locatie gewenst zijn.


Het online platform waar jij jouw bedrijf in de schijnwerpers zet!